Wanneer er geen competities wordt er op donderdagavonden tossavonden gehouden. Wanneer de tossavonden weer beginnen laten we dit weten via de TCZ groepsapp en via de Facebook- en Instagrampagina. Alle leden zijn dan welkom!

Tossen houdt in dat je alleen naar de tennisbaan komt en vervolgens wordt ingedeeld voor een dubbelpartij (je hoeft dus geen tennispartner te hebben). Dit kan gemengd zijn of alleen dames/heren. Het is maar net hoe het die toss uitkomt. Je kunt later binnenkomen of eerder weggaan. De naam toss komt van vroeger, toen de rackets na elk partijtje werden gehusseld en daar weer 4 nieuwe setjes uit getrokken werden. Tegenwoordig gebruiken we de pasjes. Je speelt steeds partijtjes van ongeveer 30 minuten. 

Tossen is de perfecte tennis-activiteit om andere mensen van de vereniging te leren kennen, een vaste tennispartner te vinden of gewoon gezellig regelmatig te tennissen. Tossen is voor iedereen leuk, zowel voor de gevorderde als de beginnende speler.

Voor alle tossen geldt dat je je niet van te voren hoeft aan te melden. Kom gewoon (in je tenniskleren) naar de baan.

Niet bij alle tossen is begeleiding, soms maak je gewoon onderling uit welke potjes leuk zijn om te spelen. Sommige tossochtenden zijn al jaaaren aan de gang, maar vers bloed is altijd welkom. Doe mee, speel eens met iemand anders en ontdek hun speciale effecten!

Aankomende evenementen